6.12. Itsenäisyyspäivä

7.12. Pikkujoulut Kerhoravintola Seiskan saunalla klo 18.00 alkaen. Ilmoittautuminen sihteerille 27.11. mennessä ja maksu 30€ (sisältää ruuan, saunan ja pyyhkeet) ennakkoon yhdistyksen tilille, viitekohtaan oma nimi. Tervetuloa!

24.12. Jouluaaton kunniavartiot Ahveniston ja Hattulan Sankarihaudoilla.

 

Tapahtumista ilmoitetaan myös sunnuntaisin Hämeen Sanomien maanpuolustuspalstalla. Lisäksi sihteeri tiedottaa tapahtumista suoraan jäsenten sähköpostiosoitteisiin.

VERIKAUHA 2018-2019

SRTL:n verikauhakilpailussa kilpaillaan aktiivisimman verenluovuttaja-yhdistyksen tittelistä aikavälillä 1.9.2018 - 31.8.2019. Käykäähän luovuttamassa verta ja nauttimassa kuppi kahvia.

Veriplasman luovutus rinnastetaan kokoveren luovutukseen, joten muistakaa kirjata tai ilmoittaa myös mahdolliset plasmaluovutuksenne! Kirjaukset tehdään yhdistyksen haastelistaan. Haastelistaa voi tiedustella henkilökunnalta luovutuksen yhteydessä. Muilla paikkakunnilla verta tai plasmaa luovuttavat ilmoittakaa luovutuksenne sihteerille.

Verenluovutuspaikat ja ajat tulee katsoa veripalvelun nettisivuilta, https://www.veripalvelu.fi . Sivuston oikeassa reunassa on palkki etsi luovutuspaikka, tähän kirjoitat esim. Hämeenlinna niin saat näkyviin päivämäärät, paikan ja kellonajan.